Paşa, Tayfun'a çarpıldı.

Paşa, Tayfun

1. Amatör Kümede Paşaçiftlik Lider Tayfunspor'a boyun eğdi 1-3

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Hakan Semerci *** Turgut Öztürk *** Fırat Özgen ***

Paşaçiftlikspor: Bertan ** Gökhan **(Bilal**) Önder ** Mustafa ** Emre ** Fahri ** Emrah ** Mert **(Burak**) Savaş ** A. Can *** M. Can **(Serdar**)

Tayfunspor: Murat ** Umut ** Selçuk **(Samet**) Barış ** Cihat**(Erhan**) Serdar ** Seyhan ***  Recep ** Osman ** Muhammet ** Özgür ***

Goller: Dk. 6 ve 46 Özgür, Dk. 25 Seyhan (Tayfun) Dk. 75 Aziz Can (P. Çiftlik)

1. Amatör Küme’de lider Tayfunspor, ligin yeni ekibi Paşaçiftlikspor’a puan vermedi.

Tecrübeli Tayfunspor 6 dakikada kaydettiği golü, 25 dakikada farka taşıyınca maçın kaçınılmaz sonucu belli oldu. İlk 45 dakikası 2-0 Tayfun’un üstünlüğü ile kapanan karşılaşmanın 2. Yarısının ilk dakikası 46. Dakikada Özgür kendi adına 2. takımı adına 3. golü kaydederek farkı 3-0 a taşıdı.

Tayfunspor 3-0 lık skor ardından rahatlarken Paşaçiftlik oyunu bırakmadı. Paşaçiftlik’in Tayfun kalesi önündeki akınları rakip ekibi korkutsa da, skora yansıyacak gelişme kaydedilemedi.

Paşaçiftlik 75 dakikada Aziz Can ile bir gol  buldu ancak devamı gelmeyince Tayfunspor- Bandırma deplasmanında 3-1 lik skorla 3 puanın sahibi oldu.

 

 

 



SERKAN ŞENER
23.11.2014 15:53:22
Ben galibiyeti Seyhan`ın getirdiğine değilde takım olarak teknik heyetinden yöneticisine ve tüm oynayan oynamayan futbolcuların bütünleşmesinden kaynaklandığını belirtmek isterim. Serkan ŞENER TAYFUNSPOR TAKIM SORUMLUSU

Bandırma
26.11.2014 14:24:25
Öncelikle tebrikler Tayfunspor takım sorumlusu Serkan Şener, galibiyetler zaten takım olabilen, takım olma başarısı gösterebilen bireylerin elde ettiği başarılar değil midir sayın Şener. Üstelik rakip takımı da ele almak gerekirse Paşaçiftlikspor`un gerek kadrosu gerekse sahip oldukları şartlardan kaynaklanan bazı sıkıntılarının olduğu gözle görülür bir şekilde ortada, bir de alınan galibiyeti bu şekilde irdelemek gerek. Bu yüzden iyi futbolunuzu ve iyi bir ekip kurma başarınızı seneye süper amatör liginde de göstermeniz temennisi ile.

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli